Diensten & Producten

Bestrating

Belangrijk bij het aanleggen van bestrating in uw tuin is dat het functioneel moet zijn,en bij de uitstraling van de woning moet passen Je hebt veel keuze in de soorten bestrating maar niet iedere bestrating is overal voor geschiktKlik hier voor meer tips 

 

 

Tuinaanleg

Voor het aanleggen van een tuin moet eerst goed worden nagedacht  Er komt veel bij kijken bij het aanleggen van tuinen. Wij zijn al ruim 10 jaar ervaren als hovenier en stratenmaker.

Tuinontwerp

Als u zelf fantastische ideeën hebt, of op zoek bent naar professioneel advies, is het laten maken van een ontwerp van uw tuin een belangrijke stap in dit proces. Dankzij een 3D ontwerp kunt u zien hoe uw tuin eruit komt te zien.

Grondwerk

Het is belangrijk dat het grondwerk zo zorgvuldig mogelijk wordt gelegd, omdat eventuele fouten in het proces later (vrijwel) niet meer hersteld kunnen worden. Voor het creëren van het beste resultaat kunt u contact met ons opnemen!

Overkappingen

Dit is een afdak, steunend op palen, wat u als aanbouw van uw woning kunt laten plaatsen maar ook als vrijstaande overkapping. Denk hierbij aan een veranda, carport en een pergola.

Tuinverlichting

Tuinverlichting speelt een sfeerbepalende rol in uw tuin. Een tuin is vaak een verlengstuk van uw huis, en tuinverlichting kan uw tuin die extra sfeer geven die vooral s ’avonds in het donker anders verloren gaat.

// custom css code if($wl_theme_options['custom_css']!='') { echo ""; } ?>