Tuinontwerp

tuinontwerp

Tuinontwerp

Tuinontwerp maken,  kan lastig zijn als u geen ervaring heeft met tuinontwerp en, u kunt hiervoor de hulp inschakelen van Peetoom Bestrating en Tuinaanleg. De professionele hulp van Peetoom Bestrating en Tuinaanleg kan in dit geval het verschil maken voor een te-gek en wenselijk resultaat. Wij zorgen ervoor dat uw tuinontwerp op maat word gemaakt, en voldoet aan al uw wensen, omstandigheden en mogelijkheden; u bepaalt zelf de stijl die bij u past.

Een  tuinontwerp realiseren

Denkt u erover na om een deel, of zelfs uw hele tuin te veranderen of te vernieuwen? Als u zelf fantastische tuinideeën hebt, of op zoek bent naar professioneel advies, is het laten maken van een ontwerp van uw tuin een belangrijke stap in dit proces. Met een ontwerp van iemand met veel ervaring kunt u uw ideeën laten realiseren, en gaat ook het proces ten goede.

Waarom is een tuinontwerp of 3D ontwerp belangrijk?

Zaken zoals bestrating or borders aanleggen, of dingen zoals een Veranda of een verhoogd terras plaatsen, verlopen soepeler met een goed vooropgezet plan. Zo een plan in de vorm van een tuinontwerp, is essentieel in een goede uitvoering omdat het een gestructureerd overzicht van uw tuin geeft, en zorgt op termijn ook voor geldbesparing voor de klant. Het komt uiteindelijk neer op een plattegrond tekening of een 3D ontwerp, om te bepalen wat er waar in uw tuin kan passen.

Soorten tuinontwerpen

Description

Description

De Japanse tuin hoort volgens de Japanse leefwijzen rust en evenwicht uit te stralen. Er wordt dan ook vaak gebruik gemaakt van oosterse beplanting, water en stenen.

Deze tuinen karakteriseren zich vaak als romantische tuinen met veel bloemen en kleur. Vaak worden hier verschillende zitjes, paadjes en prieeltjes gemaakt. Fruitbomen en kruiden zijn een vast onderdeel in deze tuinen.

Klassieke tuinen gaan uit van een symmetrische en gestructureerde basis. Netjes geknipte hagen en bomen komen er vaak in voor, samen met gebakken bestratingen.

tuinontwerp schagen

Vraag offerte aan

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Uw telefoonnummer

Gewenste startdatum

Type werkzaamheden

Omschrijving werkzaamheden

// custom css code if($wl_theme_options['custom_css']!='') { echo ""; } ?>